topbar

 

Viikonloppuna kilpailtiin Nuorten SM-hiihdoissa. Kilpailuissa oli mukana Syksyn jakso-opiskelijoita hyvällä menestyksellä!

Perjantaina kilpailtiin sprintissä, jossa Jonna Vestenius ylsi finaaliin saakka ja sijoittui kuudenneksi. Miesten puolella eriin selviytyi edellisenä viikonloppuna ampumahiihdon sm pronssia ottanut Jonni Mukkala.

Lauantaina oli vuorossa yhteislähdöt. Päivän parhaasta suorituksesta vastasi Jonna jääden juuri palkintopallilta sijoittuen neljänneksi. Miesten puolella Jonni näytti hyvää hiihtovauhtia sijoittuen 14.

Sunnuntaina viesteissä Seinäjoen hiihtoseura sijoittui 11. Jonnin ollessa ankkuri osuuden kuudenneksi nopein. Sen sijaan pronssille ylsi Jonnan edustama Karihaaran visa!

 


 

Moi, olen Sakari Koskela 19 vuotias ampumahiihtäjä ja suunnistaja Ilmajoelta. Kilpailen ampumahiidossa sarjassa M22 ja suunnistuksessa sarja on M20. Olen jakso-opiskelijana Muonion Skicollegessa.

Treeniviikko alkoi maanantaina 18.11. juoksukuntopiirillä koulun salilla ja iltapäivällä kävin hiihtämässä kevyttä pk:ta vapaalla

Tiistaina aamulla teimme @jonnimukkalaa kanssa ampumahiihtoharjoituksen. Iltapäivästä teimme perinteisellä pitkän pk:n.

Keskiviikko aamulla teimme ampumahiihtoharjoituksen, johon sisältyi 4*4*20sec inttervallit. Iltapäivällä kävimme hiihtämässä perinteistä.

Torstaina aamulla teimme ampumapaikkatoimintaa ja illalla kävin avaamassa jumeja hierojalla.

Perjantaina vähän kevyempi päivä, kevyt juoksukuntopiiriharjoitus ja iltapäivällä lepoa.

Lauantaina oli ohjelmassa oma ampumahiihtokisa Oloksella. Matkana 13km sisältäen neljä ammuntaa. Kisa toimi hyvänä kovana harjoituksena. Iltapäivällä lepäsin.

Sunnuntaina pakattiin kamat ja siirryttiin Leville hiihtoleirille.

Kelit suosivat koko viikon ja treenit sujuivat hyvin.
Sakari Koskela


 

Alamme julkaisemaan viikottaista blogia skicollegen urheilijoiden arjesta ensimmäisenä vuorossa on Jonni Mukkala.

Moi, mä oon Jonni Mukkala 18 vuotias hiihtäjä ja ampumahiihtäjä Seinäjoelta kilpailen hiihdossa M20 sarjassa ja ampumahiihdossa M22 sarjassa ja olen Muonion Skicollegessa jakso-opiskelijana toista vuotta.

Mun treeni viikko alkoi maanantaina kevyellä juoksu + kuntopiiri harjoituksella koulun salilla.

Tiistai aamuna tehtiin porukalla tehoja perinteisellä hiihtotyylillä 3*10min (VK-ANAK-MK) Jonka jälkeen illalla vielä kevyt ampumahiihtoharjoitus. Keskiviikko aamulla @sakarikoskela :n kanssa teimme ampumahiihtoharjoituksen johon sisältyi 2*4*20sec intervallit ja paljon ammuntaa, kyseinen harjoitus toimi kisaviikonloppuun valmistavana harjoituksena.

Torstaina matkustin Joensuuhun kisapaikalle ja illalla kevyt hölkkä. Perjantaina tutustumista kilpalatuun ja suksien testausta, sekä hieman ampumapaikka toimintaa kisapaikalla.

Lauantaina kisa-aamu alkoi perinteisesti aamulenkillä, jonka jälkeen aamupala ja siirtyminen kisapaikalle aseen kohdistukseen. Kilpailumuotona oli Pikamatka, jossa olin miesten sarjan 37. Ja M22 sarjan 15 sakoilla 2+3. Illalla kevyt hölkkä ja valmistautumista sunnuntain takaa-ajo kisaan, jossa hiihto kulki jälleen hienosti mutta ammunta oli heikkoa, sakot 2+3+2+2 ja sijoitus miehissä 31 ja M22 sarjassa 12.

Tässä oli pieni kurkistus mun viikkoon, treenit kulkee ja olosuhteet suosii hiihtäjiä Muoniossa

Jonni Mukkala @jonnimukkalaa